ojoj,

Ingen uppdatering alls under en vecka, dåligt av mig.
Men det har varit så mycket just nu att jag inte har hunnit med det. har varit sailet och jag har fyllt år. vi firade mig även igår igen så har vart mycket. men har mestadels ridit runt i skogen denna veckan som gått, och idag ska jag ut och rida med jenny. Imorn börjar skolan så där efter tänkte jag ta en sväng till paddocken. :)

vilat lite=)

hejhej

Mia vilade lite efter att hon blev vaccinerad, men igår skrittade jag och elina ut en runda i småduggande regn :) hon var så duktig, höll formen och var inte allt för framåt trots vilan.

Idag får jag se vad jag ska rida, kanske paddocken :)

ridaridarida =)

Hejhej :)

I onsdags red jag och elina ut en långrunda barbacka, var ute i ungefär 2 timmar och busade runt. det var jätte härligt! :D men ganska varmt så det blev ganska svettigt också -.-' jag klippte även bort hovskägget på henne så nu ser det lite bättre ut, haha! Idag får lilla plutten vila då jag är jätte trött och har sjukt ont i huvudet! :(

Imorn ska mia vaccineras vid klockan 10 sen där efter åker jag iväg till växjö och kommer hem på söndag :)

lilla lady mi <3

SCAPA!

är det något jag verkligen vill ha just nu så är det ett scapa schabrak och luva! vet dock inte vilken färg jag vill ha det är så svårt när lilla mia är fux :( så föreslå någon bra färg? köper gärna ett begagnat så bara hör av er ifall ni säljer :)

- annie

dressyr!

Hejhej!

Igår fick min syster ta ett dressyrpass i paddocken, hon fick henne väldigt mjuk och efter ett tag lyssnade hon riktigt bra. Sen hoppade jag upp i slutet och fick känna på henne och då var hon verkligen jätte mjuk! :) Idag har jag och elina ridit i skogen, det var en runda på lite mer än en timma och det gick kanon :) Mia var så lätt och mjuk som hon aldrig vart förr :O Klippte även hovskägget på henne så nu ser det bättre ut :) Får se hur det blir till att rida imorn :)

På fredag ska jag även vaccinera henne så jag har de gjort, får se hur dags det blir och efter det blir det någon/några dagars vila får ju se vad vetrinären säger.

- annie.

skogen igår

Hejhej!

igår red jag i skogen i ca en timma, Mia tyckte det var jätte kul att få komma ut och röra på sig :D mycket tempoväxlingar och försökte få henne att trava väääldigt långsamt. En härlig runda fast väldigt varmt.

Jag är med och tävlar i en tävling hos:


gå in på http://lovicious.blogg.se för att tävla du också!

provat nya sadeln

Hejhej!

Syster lina kom ner härom dagen och igår prövade jag den nya sadeln hon hade med sig. Den ligger bra och det kändes jätte bra att rida i den. red till paddocken med elina och hoppade lite. Red även dressyr för att känna på båda sätten. Sadeln är jätte skön att rida i men får se om det blir den jag ska ha. Mamma tog lite kort igår när jag hoppade så vi får se om jag slänger upp lite bilder sen. Idag vet jag inte hur jag ska rida får vi se senare, men imorn blir det skogen med elina :)

- annie
RSS 2.0