shaao

dålig uppdatering här jag vet.. Men det blev ingen klippning för lilla mia i torsdags tyvärr.. :( josse kunde inte komma ner och klippa henne så det får bli en annan gång snart! :) i fredags så fick Mia vila för det var så sjukt kallt ute! :o märks verkligen att det är höst nu! idag (igår) fick johanna ta ut henne på en barbacka runda då jag vart på släktkalas! :)

nya skor! :)

idag fick min lilla miaplutt nya skor! men hovslagaren sa att hon redan hade fina så att han egentligen inte hade behövt slå på nya! ;) menmen, nu får hon gå med dessa ett bra tag till och jag hoppas det sitter kvar fint! :) idag har det regnat heeela dagen så hon fick vila idag. hon var ju dygnsur eftersom att vi inte rakat henne än. Men på torsdag är det dags att bli nyfriserad! :) tänkte bara slänga upp en liten bild på henne också! :)

full rulle! :)


jag vet jag ser sjukt uttråkad ut?! :o

tävling :)

jag är med och tävlar hos http://lovicious.blogg.se =)

segt..

Världens drygaste väder ute nu! buhu!

Igår longerade jag mia i paddocken ett tag, jag spände in henne med gummibandet och hon trampade på fint, mycket trav och skritt, enstaka små galopper i båda varven. Men hon gick jätte fint i traven och skritten så ska ner och rida snart och se hur det går! :)

Just nu sitter jag och kollar på dressyrfinalen som är på tv, jätte fina hästar!
- annie.
RSS 2.0